Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝΣτις 2:58 π.μ. Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018, ο/η Lefana <lefana@shaw.ca> έγραψε:

Αρχιστε απο το τελευταιο:
==========================================================

From: Νικόλαος Παπαδόπουλος 
Subject: RE: [IHA-Professors & PhDs] Οι Μάσκες έπεσαν!!!
Date: May 31, 2018 

Συμφωνώ συνάδελφε όσον αφορά την συλλογικότητα που εμφανίζουν ορισμένοι λαοί και ιδίως οι Γερμανοί. Όμως έχουν και ένα χαρακτηριστικό που έχουν σχεδόν οι περισσότεροι λαοί τουλάχιστον της Ευρώπης, αγαπούν την πατρίδα τους. Εμείς έχουμε το αιώνιο ελάττωμα της φυλής το «εύκολο διχασμό».  Βλέπεις τι γίνεται στο  διαδίκτυο, και μάλιστα σε forumακαδημαϊκών, αν πεις κάτι για «πατρίδα» και πάρεις θέση αντικυβερνητική αμέσως χαρακτηρίζεσαι «φασίστας» «πατριδοκάπηλος» «Ελληναράς» και άλλα τέτοια «υπέροχα» κοσμητικά επίθετα. Κάθε βλακώδης νόμος που εμφανίζεται στις δήθεν προηγμένες χώρες τρέχουμε πρώτοι και καλύτεροι να τον ενστερνισθούμε. Θέλεις παραδείγματα; Η νομοθετική ρύθμιση ώστε τα ομοφυλόφιλά ζευγάρια να μπορούν να υιοθετούν παιδί. Μπορείς να μου πεις σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσει αυτό το παιδί; Τι μπούλινγκ θα υποστεί στο σχολείο; Αναρωτήθηκαν οι 300 που ψήφισαν αυτόν τον αισχρότατο νόμο τι ψυχικά τραύματα θα δημιουργήσουν σε ένα αθώο πλάσμα που θα βρεθεί ανάμεσα σε δύο άντρες που ο ένας θα παριστάνει την μαμά και ο άλλος τον μπαμπά; Ποιος «κερατάς» σκέφτηκε κάτι τέτοιο; Άλλο η ελευθερία να είσαι gay και άλλο η υπόθεση της αγωγής ενός παιδιού. Λες και το μοναδικό πρόβλημα μας ήταν αυτό και όχι η ανεργία, η εξαγωγή του επιστημονικού δυναμικού της χώρας. Καταντήσαμε χώρα γερόντων συνταξιούχων. Τι φοβήθηκαν μη μας πούνε οπισθοδρομικούς; Ε, και; Χεσ….με που λέει κι ο Μπουτάρης.
Όσον αφορά την Γερμανία που μου γράφεις ότι θα βγει κερδισμένη αν φύγει από την ΕΕ γιατί θα σταματήσει να σώζει λαούς που χρεοκοπούν, μάλλον κάνεις λάθος. Η Γερμανία βγήκε πολλαπλά κερδισμένη, κέρδισε πολλά δις από την στήριξη σε εμάς, δεν το έκανε με το αζημίωτο αλλά με αισχρή τοκογλυφία. Επίσης αγόρασε «κοψοχρονιά» πολλές μετοχές ΔΕΚΟ (ΟΤΕ, αεροδρόμια π.χ.) και βέβαια η Γερμανική εταιρεία που ανέλαβε την κατασκευή του Αεροδρομίου των Σπάτων μας χρωστά ακόμη από ΦΠΑ περί τα 500 εκατ. ΕΥΡΩ και αρνείται να πληρώσει. Όσον αφορά την περίφημη «ελάφρυνση(?)» του χρέους μας που υπόσχονταν ο πολύ Σόϊμπλε, και που είχε καταντήσει σήριαλ τελικά, από μήνα σε μήνα αρχής γενομένης από το 2015 με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, δεν βλέπω να έρχεται ποτέ γιατί θα κοπεί η ροή παχυλών κερδών στα Γερμανικά ταμεία.
Δεν σου φαίνεται πολύ περίεργο ότι και στην Ιταλία σήμερα η μόνη παράταξη που συμφωνεί με τις Βρυξέλλες (λέγε μου Γερμανία) είναι η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ; Εμένα μου φαίνεται πολύ ύποπτη αυτή η στάση και η υποστήριξη της Γερμανίας προς τα Αριστερά κόμματα της Ευρώπης. Μια διάκριση, ότι στα κόμματα αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται βέβαια τα Κομουνιστικά διότι αυτά είναι πλέον ξεπερασμένα, μοιάζουν σαν χοροί «ρετρό» που δεν χορεύονται πλέον. 
Αυτοί είναι λοιπόν οι λόγοι που κατηγορώ τους Γερμανούς.
Καλημέρα σε όλους. 
Ν. Παπαδόπουλος
Θεσσαλονίκη 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 
ΕΛΛΑΣ      
 ------------------------------------------------------------------------------------
On Behalf Of Aristotle Michopoulos
Sent: Wedn
esday, May 30, 2018 
Subject: Re: [IHA-Professors & PhDs] Οι Μάσκες έπεσαν!!!

Αγαπητέ Συνάδελφε,

Σωστά όλα αυτά που λές, ΑΛΛΑ είναι η μία όψις του νομίσματος.
Το πρόβλημα για πολλούς είναι, ότι δεν θέλουν να δουν την ΟΛΗ εικόνα.

Αυτή η χώρα ήταν πιο μπροστά και από την Αμερική σε πολλούς τομείς, πυραύλους, πυρηνική φυσική, κ.ά. πριν τον πόλεμο και συνέχισε την ταχεία ανασυγκρότησή της μετά τον πόλεμο, παρότι η ΝΑΣΑ και η αντίστοιχη ρωσική ήταν γεμάτες με "απαχθέντες" γερμανούς επιστήμονες. Φοβάμαι, ότι υποτιμάτε τα επιστημονικά και οργανωτικά τους επιτεύγματα και εδώ διαφωνούμε. Για να μη μιλήσουμε για την "γερμανική πειθαρχία" και συλλογικότητα
σε θέματα εργασίας, κ.λπ.

Πιστεύετε, ότι με ένα εμπάγκο, θα λύσετε το πρόβλημα. Λάθος ΜΕΓΑ!
Η πελατεία της Γερμανίας και των άλλων υπερδυνάμεων είναι Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ!
Και αυτό δεν θέλετε να το δεχθείτε. Και εάν έφευγε από την ΕΕ, θα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΤΑΝ από τα δεσμά της, δηλ. να σώζει τον εκάστοτε ΑΣΩΤΟ ΥΙΟ της ΕΕ και θα προχωρούσε πιο γρήγορα! Αυτό περίπου πιστεύει και η Αγγλία και γι' αυτό μας "χαιρέτισε" κανονικά! Καλό θα ήταν να βάζουμε τα συναισθήματα στην πάντα, όταν θέλουμε να κάνουμε ψύχραιμες αναλύσεις.

Λυπάμαι που είμαι "άγγελος κακών" και χαλάω "την σούπα" μερικών συναδέλφων. 
Μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα, όπως τα βλέπετε.

Χαιρετισμούς σε όλους,

Αρης Μιχόπουλος
Βοστώνη
 ----------------------------------------------------------------------------------------
2018-05-30 1:07 GMT-04:00 Νικόλαος Παπαδόπουλος 
Συνάδελφε Μιχόπουλε
Αν χρωστάς δισεκατομ. Και σου τα χαρίσουνε και από πάνω σου δώσουνε και δανεικά κι αγύριστα μπορείς να πας μπροστά. Στην Γερμανία διαγράφηκε το χρέος της εξ ολοκλήρου και με δική μας υπογραφή μάλιστα. Και όχι μόνο αυτό αλλά σε μερικούς ηλίθιους, όπως εμείς που υπεστήκαμε τις μεγαλύτερες σε όλη την Ευρώπη καταστροφές αρνήθηκε και συνεχίζει να αρνήται  να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της. Ας μην μιλάμε λοιπόν με τόση ευκολία για τους απατεώνες της Ευρώπης αλλά ας αρχίσουμε ένα διαρκές εμπάργκο στα Γερμανικά προϊόντα, έτσι ώστε στο τέλος να αρχίσουν να τρώνε τις λαμαρίνες που παράγουν. Βέβαια βρήκαν τώρα τον δάσκαλό τους γιατί οι Ιταλοί δεν είναι διασπασμένοι και δεν αλληλοκατηγορούνται όπως εμείς.
Καλημέρα σε όλους


Ν. Παπαδόπουλος MD, PhD, FEBO
Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Α.Π.Θ.
Θεσσαλονίκη
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΕΛΛΑΣ 
 ----------------------------------------------------------------------------------------
On Behalf Of Aristotle Michopoulos
Sent: Tues
day, May 29, 2018 
Subject: Re: [IHA-Professors & PhDs] Οι Μάσκες έπεσαν!!!

Αγαπητέ Αλέκο και λοιποί συνάδελφοι,

Αλέκο έχεις πλησιάσει πιο πολύ τη ρίζα του κακού.
Πολλοί συνάδελφοι, εκτονώνονται με "κορώνες" κατά των γερμανών, κ.ο.κ.
ΕΑΝ πετάγαμε την Γερμανία/Ολλανδία έξω από την ΕΕ, θα είχαμε μια νέα Γερμανία,
πάλι Uber Alles, και θα μπορούσε να κάνει τα ίδια και χειρότερα στην υπόποιπη ΕΕ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΞΟΡΚΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ "ΤΟ ΚΑΚΟ" ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ...

Ποιός μπορεί να χτυπήσει σήμερα την Ανεξάρτητη Ελβετία, την ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ
ΜΟΝΗ ΤΗΣ ή την ΙΑΠΩΝΙΑ, που αν και είναι η πιο καταχρεωμένη χώρα στον ΚΟΣΜΟ, δεν δίνει μια για το τι λέει ο κόσμος γι' αυτήν, αφού πληρώνει τους λογαριασμούς της, ΔΕΝ ζητάει δανεικά από ΔΝΤ, και δεν ζητάει ρέστα από κανένα.

Τελικά οι ΣΟΒΑΡΕΣ ΧΩΡΕΣ  --είδα ένα φίλμ για τον Β΄ ΠΠ προχθές, και είδα την Ιαπωνία και Γερμανία πριν, κατά, και μετά τον πόλεμο-- ΔΕΝ χάνονται ποτέ, έστω κι αν χάσουν έναν πόλεμο. Έχουν σύστημα, οργάνωση, μέθοδο και όλα δουλεύουν σαν ελβετικό ρολόι, όσο 
αυτό είναι δυνατό. Και τελικά αυτή η "συνταγή" τις φέρνει πάλι στην Πρώτη Εθνική. 
Εμείς, ο "ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ" του Περιστερίου, απειλούμε το ΠΟΚ, δηλ. ΠΑΝ., ΟΛΥΜΠ., ΠΑΟΚ, κ.τ.τ. 

Όταν με "χρόνια με καιρούς" πάρει ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ πρωτάθλημα, μετά χαράς να πάμε να τα σπάσουμε... Μόνο που ΔΕΝ το βλέπω να γίνεται στο εγγύς μέλλον... 
Ας ονειρευόμαστε λοιπόν... Τα όνειρα είναι καλά για ψυχοθεραπεία....

Καλή Εβδομάδα,

Αρης Μιχόπουλος
Βοστώνη
 -----------------------------------------------------------------------------------------
2018-05-29  'alexander poularikas' via Forum of Professors & Phds <Professors-PhDs@googlegroups.com>:
Ας μη ξεχναμε πως έμαθαν, οι προδότες πολιτικοι, τον ελληνα να συμπεριφέρεται τα τελευται χρονια. Οπως, I don't give a shit (χεζομαι)  if the Pontioi were massacred by Kemal, με ενδιαφέρει το φτηνό δανικο χρημα, τρελενομαι για καγιέν ( η Λάρισα ειχε το μεγαλυτερο ποσοστό καγιέν απο καθε αλλη πολη στον πλανητη), να σβήνει το τσιγαρο με πενηνταρικο, να μην σέβεται την εκκλησια, τους γηραιοτερους, φραπε χωρις δουλειά, ενω εγω ερχόμουν απο ΗΠΑ να μαζέψω τις ελιές μου,  οι αθηναιοι δεσυλλιωτες δεν έστελναν ουτε τα μορφωμένα παιδια τους στις ελιές αλλα τα δινανε στους Αλβανούς 1 στα 3, οταν οι γονεις τους έχτιζαν το σπιτι δωματιο με δωματιο για να μην πατησουν το ποδι τους στις τραπεζες οι νεοελληνες δανείζονταν τα φτηνά λεφτά της Μερκελ!!!  χωρις να σκέπτονται πως θα πληρωθούν, ενω οι γονείς τους έτρωγαν σαρδελιτσα παστη αυτοί καθε βραδυ ταβέρνα και σκυλαδικα και η γυναικα τους αγόραζε ντοματες τον Δεκέμβριο για να πλουτισει του ολλανδούς κτλ

Και σήμερα ενας φοβισμένος λαος για το αυριο του δικου του και των παιδιων του, ενας λαός που σκέπτεται οτι θα πεθανει χωρίς πεντάρα, σπιτι και φαρμακα, ενας λαος που φοβάται να χασει μερος της πατρίδος του, ενας λαος κατετρομαγμενος απο τους εγκληματιες και κλεισμενος στο δωματιο του αμπαρομενο με κάγκελα και πορτες ασφαλειας, ενας λαος που εχει κοψει το καφε του στο καφενείο διοτι €60 το μηνα ειναι 10% του μισθου του και αν κεράσει και τον φιλο του φτανει τα 20% κτλ. 

Εκεινο που με λυπεί ειναι οτι εξω από την φυλακη, και πανε και σε θερινές διακοπες, ολοι οσοι τον κατέστρεψαν και, επι πλεον, δεν εχουν τσίπα απάνω τους ουτε φιλότιμο αυτες τις μέρες και του ζητούν παλι τον ψηφο του!!!!! 

Μετα απο ολλα αυτα, νομιζω οτι ο καλος θεος μας gave up ( απογοητεύτηκε) και μας εγκατέλειψε παλι στο ελεος των γερμανών. 

Αλέκος 

Alexander Poularikas,PhD
Prof. Emeritus, Univ. of Alabama in Huntsville, USA
Desylla, Messinias
 ------------------------------------------------------------------------------------------
On Tue, May 29, 2018 , Νικόλαος Παπαδόπουλος wrote:
Οι μάσκες πλέον έπεσαν. Το βρώμικο παιχνίδι της Γερμανίας σε βάρος των χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου βγήκε πλέον στην φόρα. Ενώ εδώ και ένα χρόνο οι ίδιοι, από επίσημα χείλη, παραδέχονται ότι ήταν λάθος το πρόγραμμα λιτότητας που εφαρμόσθηκε στην Ελλάδα, θέλουν να εφαρμόσουν το ίδιο αυτό πρόγραμμα και στην Ιταλία. Το «περίεργο(?)» μάλιστα είναι ότι τα μόνα κόμματα που συμφωνούν με τους Γερμανούς είναι της «κεντροαριστεράς», γιατί άραγε; 
Έγινε πλέον φανερό ποιος είναι ο κύριος στόχος των Γερμανών, η κατάκτηση της Ευρώπης. Αντιλήφθηκαν ότι αυτή η κατάκτηση δια των όπλων είναι αδύνατη και επεξεργάσθηκαν ένα σχέδιο καλύτερο. Έτσι λοιπόν στοχεύουν να μας μετατρέψουν σε «δουλικά» και να γίνουν τα αφεντικά μας σε κάθε πράξη της ζωής μας. Να δείτε που θα μας προγραμματίζουν και πόσα παιδιά θα κάνουμε, τι θα τρώμε, και αν θα έχουμε το δικαίωμα να σπουδάζουν τα παιδιά μας ή να γίνουν απλά εργάτες στα εργοστάσιά τους στα οποία θα υπάρχει πάντα και ο τίτλος « ARBEIT MACHTERE» η εργασία απελευθερώνει. 
Αυτό το πραξικόπημα στην Ιταλία από μέρους του Προέδρου της μου θυμίζει το Βασιλικό πραξικόπημα του 1965 όταν ο τέως αρνήθηκε στον Πρωθυπουργό του 53% να αναλάβει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όσοι είσαστε της ηλικίας μου θα θυμάστε τι είχε γίνει τότε με τις διαδηλώσεις. 
Ο Τσόρτσιλ φαίνεται να δικαιώνεται όταν είπε: την Γερμανία θα πρέπει να την βομβαρδίζουμε κάθε 50 χρόνια για να κοιμάται η υπόλοιπη Ευρώπη ήσυχα. Ο χρόνος κύλησε και είναι η ώρα και ο καλύτερος βομβαρδισμός είναι να τους πετάξουμε από την ΕΕ. Και άλλα ισχυρά κράτη υπάρχουν που μπορούν να συνεργασθούν σε μια τέτοια ενέργεια που θα πρέπει να αρχίσει με ένα «άτυπο» εμπάργκο στα Γερμανικά προϊόντα. 
Όπως και νάχει θα πρέπει να πάρουν ένα γερό μάθημα, είναι η κατάλληλη ώρα.
Ν. Παπαδόπουλος MD, PhD, FEBO
Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Α.Π.Θ.
Θεσσαλονίκη
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΕΛΛΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου