Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

«Κεντρική & Τοπική Εξουσία - Κράτος & Δήμος!»


«Κεντρική & Τοπική Εξουσία - Κράτος & Δήμος!» (Δ`5ο)
Αναλώσιμη κομματική ύλη η «αριστερή» απλή αναλογική και οι… αντίπαλοί της.
Γράφει ο επαναπατριζόμενος Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας
Τα ψιλά γράμματα του «αριστερού» υπουργού του Σύριζα κ. Σκουρλέτη περί «απλής» αναλογικής από τη μια και από την άλλη οι βαρύγδουπες κουβέντες στελεχών της ΝΔ υπέρ της «ενισχυμένης» αναλογικής και όλων των φερέφωνων που την ακολουθούν, όχι μόνο μας αφήνουν αδιάφορους αλλά μας θέτουν απέναντί τους.
http://www.aftodioikisi.gr/wp-content/uploads/2018/01/skourletis-patoulis-agorastos-aftodioikisi.jpgΓια την ελληνική κοινωνία τα δυο κομματικά μορφώματα αποτελούν την κάλτσα με το ποδάρι ή μιας και ζούμε σε ζοφερές εποχές που οι κομματικές εταιρίες, προκειμένου, οι μεν να επανακτήσουν την εξουσία (ΝΔ) και οι δε, το ΠαΣΟΚ - Συριζαίικο «αριστερό» «έκτρωμα» να τη διατηρήσουν, πέρα από το ότι έχουν πουλήσει τη μάνα τους στο σατανά, μέσα από τις αστείες τους αντιπαραθέσεις προσφέρουν και … χιούμορ.
Ένα πρωτοφανές «χιούμορ» που στηρίζεται στο ψέμα, στην αλαζονεία, στον αυταρχισμό και στη θρασύτητα που τους παρέχει ο διαχρονικός, δυστυχώς, ανίδεος ψηφοφόρος τους όσο και επικίνδυνος. Με όλα ταύτα, ας μας επιτραπεί να πούμε ότι τα δυο κόμματα Σύριζα-ΠαΣΟΚ και ΝΔ (συμπεριλαμβανόμενης και την ανακατάταξη δυνάμεων- «πολιτευτές» ενάντιοι ως χτες στη Ν.Δ. στρατεύονται στο βωμό των άθλιων συμφερόντων) αποτελούν τον κώλο με το σώβρακο.
Η απελευθέρωση των Δήμων από τα τρωκτικά, «ντόπια» μεν, κατευθυνόμενα δε, από τα κατασταλτικά και καταστροφικά κόμματα της Χώρας, του λαού και της δημοκρατίας, επιβάλλεται όσο ποτέ. Οι Τ.Α. μπορούν ακόμα και σήμερα να ανατρέψουν τον ρου της συνεχόμενης συρρίκνωσης των Τ.Α. της Χώρας με τους δικούς της και μόνο απελευθερωτές· τους δημότες και τους νέους άνεργους επιστήμονες που αναζητούν τη σωτηρία τους στη φυγή. 
Ξεδιάντροποι …πολιτικάντηδες, ψεύτες και υποκριτές, υποχείρια των κομματικών εταιρειών που γλυκάθηκαν στην κομματική αλητεία και προκάλεσαν με όλα τα συμπαρομαρτούντα των πέντε (5) δεκαετιών την χρεοκοπία, την ζητιανιά, τον αποκεφαλισμό των νέων μας επιστημόνων από τον κορμό της Χώρας και στη συνέχεια, την άτιμη και απάτριδη προτροπή από τους «πολιτικούς» και κάποιους δημοσιογραφίσκους της Χώρας, να φύγουν να κάνουν προκοπή, διότι εδώ, είναι Χώρα κλεφτών και απατεώνων, δεν περισσεύει δουλειά και ψωμί για σας, φύγετε! (Φράσεις δικές μας).
Αυτή ακριβώς είναι η δύναμη της ελληνικής κοινωνίας που με ποταπές προτροπές προσπαθούν να τους ρίξουν στους δρόμους της ξένης, τάχα μου να κάνουν προκοπή για να μπορεί η αθλιότητα ή η ελίτ των λαμόγιων να κυριαρχεί. Αυτό λέγετε κομματικός  ρ α τ σ ι σ μ ό ς  και είναι ο χειρότερος όλων. Αυτός ο ακόμα αγνός νεόκοσμος της επιστήμης μαζί με τον κόσμο των γραμμάτων και τον άσπιλο δημότη, αποτελούν τον κύριο εχθρό της ντόπιας καθεστηκυίας τάξης και μοχλό εκτίναξης όλης της σαβούρας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Θέλουμε να πιστεύουμε πως σίγουρα σε πανελλαδικό επίπεδο υπάρχουν και ορισμένοι δήμαρχοι που δεν ανήκουν στον αστερισμό των πηδηχτάδων που δηλώνουν ευθαρσώς τις …σεξουαλικές διαθέσεις τους, παρεμπιπτόντως.
Αυτή είναι η κοινωνία, αυτά τα ελάχιστα αλλά ακριβά εφόδια ανάπλασης και απελευθέρωσης από τα τρωκτικά που ρήμαξαν τον τόπο. Φασούλι, φασούλι γιομίζει το σακούλι. Δεν χρειάζεται κανένα κομματικό φερέφωνο να υποδείξει στον ψηφοφόρο τι και ποιον πρέπει να ψηφίσει. Αυτές οι προτροπές έχουν φασιστικό χαρακτήρα. Αφήστε τους δημότες λεύτερους και αδειάστε τη φωτιά απ’ τα χέρια σας. Γιατί; Πρώτα εσάς θα κάψει…
«Ε.Ε», Ελλάδα-Θεσσαλία  15η του Μάη του 2018   www.fasoulas.de        pelasgos@fasoulas.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου