Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝΚαθένας με τις επιλογές του, αλλά και με την αγωγή του. 
Ωστόσο, δεν έχει νόημα, ευγενικοί φίλοι, σεβαστοί Αριστοτέλη και Γεώργιε, 
ούτε η δημοσιοποίηση προσωπικών μηνυμάτων, ούτε ο σχολιασμός βωμολοχιών. 
Χαίρετε και υγιαίνετε όλοι οι ευγενικοί, ενάρετοι, αγαθότροποι, αγλαόθυμοι και χρηστολόγοι. 
Χαίρετε, υγιαίνετε και ομιλείτε οι υπόλοιποι κατά τον τρόπο που ταιριάζει στα είδωλα και στην παιδεία σας.
" ἦθος ἀνθρώπῳ δαίμων. "
Καλό καλοκαίρι


Στις 25 Μαΐου 2018 - 10:59 π.μ., ο χρήστης aristotelis kakogeorgiou <aristotelianmarathon@live.com> έγραψε:
Και φυσικά δεν περίμενα  κάτι ανθρώπινο από έναν ηλίθιο φανατικό χριστιανό τσανάκι των Εβραίων και λάτρη των πεταμένων οστών, καμβάδων, δακρύων,  πεταμέναν ξύλων και ότι άλλων παραλόγων  μπορεί να   συλλάβει ο ανθρώπινος νούς. Αυτή η φράση που χρησιμοποίησες  επισφραγίζει την μικρότητα και τον φανατισμό των ανθρώπων της λεγόμενης θρησκείας της "αγάπης". Είναι ντροπή σου αγαπητέ φίλε. Εάν δεν έχει κοτσια και σθένος να απαντήσεις  στα γραφόμμενα κάποιου που βασίζονται σε αποδείξεις και όχι σε ενδείξεις  μην μπαίνεις στις συζητήσεις.  Εάν είναι τακτική των  ανθρώπων της θρησκείας της "αγάπης" να επιβάλουν την αρρωστημένη τοποθέτησή τους, δεν συμβαδίζει αυτό  με  την έρευνα και τον μόχθο των  βασισμένων θεωριών του αθάνατου Ελληνικού πνεύματος, το οποίον εσείς οι ψυχασθενείς το βαπτίσατε "άθεο, αμαρτολό, μιαρό και ελληνικό". Πρέπει να ντρέπεστε για όλα τα δεινά που προξενήσατε στον Ελληνισμό. Εμείς φίλε αγενέστατε είμαστε Αλεξανδρινοί, Έλληνες Ολύμπιοι και όχι  Χριστιανοί ορθόδοξοι μπάσταρδοι του  Αβραάμ, Ισαάκ.... Είσαι πολύ  Δαβιδάκος για να σταθείς απέναντι στον γιγάντιο Ελληνικό Πνεύμα. Πήγαινε τώρα να προσκυνήσεις την κεφαλή του Ιωάννη που σύμφωνα με  το Ράδιο της Φιλιππισίας την βρήκαν μετά από 2000 χρόνια στην Καπαδοκία.  Όμως ρε μεγάλε χριστιανέ άνθρωπε της "αγάπης", πως είναι δυνατόν να  βρίσκουν κάθε μέρα και κάποια κάρα των διωκτών του Ελληνισμού και να μην έχουν βρει καμία κάρα των ημίθεων ηρώων του Ελληνισμού που δεν πέθαναν για την πίστη του Χριστού την αγία αλλά γι αυτό που λέγεται Ελλάδα;
Οι φράσεις που χρησιμοποιείς ανήκουν στα πεζοδρόμια και όχι  σε τέτοιου είδους πνευματικές συζητήσεις και δηλώνουν  μικρότητα, ασέβεια και φόβο.
Αριστοτέλης Κακογεωργίου
Για την Ομάδα "Ε" της Ελληνικής Διονυσιακής και Αλεξανδρινής Θρησκείας

Εστάλη από το Outlook


Από: jd <jdimi1@optusnet.com.au>
Στάλθηκε: Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 7:36 πμ
Προς: 'aristotelis kakogeorgiou'
Θέμα:


Αγαπητέ φίλε,
δεν ξέρω τι ακριβώς εννοεί ο κ. Μπουτάρης που δεν ανέχεται να λένε η Μακεδονία είναι Ελληνική. Ούτε εγώ το ανέχομαι και μάλιστα την στιγμή που έχω δώσει τα πάντα στην Μακεδονία και στην Ελλάδα.


Αντε και γαμισου!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου